Tore Wretman Symposiet

Tore Wretman Symposiet 2022

Svensk måltidsforskning i ett internationellt perspektiv

Anmälan

Varmt välkommen med din anmälan till Tore Wretman Symposiet 2022

Anmälan är öppen. Klicka på knappen till höger för att komma direkt till anmälningsformuläret. Sista dag för ordinarie anmälan är 25 oktober 2022. Observera dock att antalet platser är begränsat, varför vi rekommenderar dig att göra din anmälan snarast. Om du behöver göra en sen anmälan, eller göra ändringar i en befintlig anmälan, kontakta Akademikonferens via torewretmansymposiet2022@akademikonferens.se. Vänligen ta del av informationen nedan innan du anmäler dig. 

Symposiumavgiften uppgår till  1 500 kronor inkl. moms, och inkluderar samtliga kostnader.  Utöver middagen ingår även kaffe och fika båda dagarna, samt lunch den 2 november. Du kan välja att inte närvara vid middagen, observera dock att symposiumavgiften är densamma oavsett om du deltar på middagen eller inte.

Faktureringsuppgifter

I samband med din anmälan kommer faktureringsuppgifter att efterfrågas. Om din arbetsgivare/organisation ska faktureras symposiumavgiften behöver du ha dennes organisationsnummer till hands. Du behöver även veta vilken referens som ska anges på fakturan för att din organisation ska acceptera den. Fakturering sker i första hand via e-faktura och i andra hand via e-post och sköts av Akademikonferens.

 

 

Avbokningsvillkor och byte 

Anmälan är bindande, vilket innebär att återbetalning av symposiumavgiften inte görs vid eventuell avbokning. Om du skulle få förhinder att delta har du dock möjlighet att överlåta din plats till en ersättare. Vänligen kontakta Akademikonferens via torewretmansymposiet2022@akademikonferens.se så snart som möjligt och meddela namnet på den person som avser att ersätta dig.

 

 

Ansökan om stipendium

Forskare som saknar finansiering av symposiumavgiften och innehar särskilda skäl, kan ansöka om ett stipendium till täckande av två tredjedelar av symposiumavgiften. Anhållan om stipendium görs i samband med anmälan. Observera att arrangören förbehåller sig rätten att, ensam och utan krav på motivering, fatta beslut i frågan. Om stipendium inte beviljas faktureras hela symposiumavgiften.

 

 

Kontakt

Akademi konferens
Telefon + 46 (0) 18 67 10 03
E-post: torewretmansymposiet2022@akademikonferens.se

Viktiga datum

25 oktober sista dag för inlämning av abstract

25 oktober sista anmälningsdag

1-2 november symposiet äger rum